Okvirji registrskih tablic

Okvirji registrskih tablic za avtomobile so vam na voljo v šestih različnih izvedbah. Okvirji za registrske tablice se med seboj razlikujejo po načinih vpetja registrske tablice, višini napisa na spodnjem robu in možnostjo barvnega roba okvirja. Dobavljamo jih v kompletih, ki vsebujejo 2 kosa okvirjev ter pritrditveni material (pocinkani vijaki in podložke, za doplačilo lahko tudi inox).

Na voljo so tudi okvirji tablic za motorna kolesa, kolesa z motorjem (scooterje) ter traktorje in delovne stroje. Slednje dobavljamo v kompletih, ki vsebujejo 1 okvir ter pritrditveni material.

V ceno je v obeh primerih vštet tudi enobarvni tisk na okvir registrske tablice po vaši želji, izdelava filmov in vsa priprava za tisk. Najmanjša količina za naročilo s tiskom je 50 kompletov (oziroma 50 kosov za motorna kolesa in kolesa z motorjem). 

V primeru naročila v vrednosti 400,00 EUR (brez ddv) ali več, vam naročilo tudi brezplačno dostavimo na želeni naslov znotraj Slovenije, za manjša naročila pa se dostava obračuna po trenutno veljavnem ceniku. Za večje količine so možni individualno dogovorjeni količinski popusti.

Okvir s stranskim vpetjem

Ta model vam omogoča enostavno vpenjanje registrske tablice s pomikom tablice od sredine okvirja proti robu ali pa kar iz strani skozi rob okvirja. Zaradi tega je primeren za mnogokratno uporabo, saj omogoča neomejeno število menjav registrskih tablic. Odtis na spodnji rob je možen do višine 14 mm, na vašo željo pa lahko napisu dodamo barvno podlago celotnega roba okvirja.

Okvir klasik

Okvir ima klasično šestzobo vpetje registrske tablice s po tremi gibljivimi zobmi zgoraj ter tremi fiksnimi (negibljivimi) zobmi spodaj. Na spodnji rob je možen odtis po vaši želji do višine 11 mm. Napis je lahko samostojen ali na barvni podlagi spodnjega roba.

Okvir elastik

Okvir je izdelan iz elastične plastične mase, zaradi česar je primeren tudi za montažo na neravne podlage. Prožnost materiala okvirju omogoča tudi odpornost na večino mehanskih poškodb. Registrsko tablico telo enostavno montiramo s tremi zatiči (+1), ki so del okvirja. Tisk je možen na spodnji rob do višine 16 mm

Okvir za kolo z motorjem

Okvir ima štirizobo vpetje registrske tablice z dvema fiksnima zoboma spodaj in dvema gibljivima zoboma zgoraj. Napis na spodnji rob je možen do višine 11mm, možen pa je tudi odtis celotnega barvnega roba.

Minimalna količina z brezplačnim tiskom je 50 kosov.

Okvir s stranskim vpetjem - elastik

Ta model vam omogoča enostavno vpenjanje registrske tablice s pomikom tablice od sredine okvirja proti robu ali pa kar iz strani skozi rob okvirja. Zaradi tega je primeren za mnogokratno uporabo, saj omogoča neomejeno število menjav registrskih tablic. Od predhodnika se razlikuje po materialu, saj se za ta model uporablja izrazito elastičen material in je posledično primeren za uporabo tudi na bolj ukrivljenih površinah, katere pogosto najdemo na novejših avtomobilih. Ob tem ohranja vse priljubljene lastnosti klasičnega modela s stranskim vpetjem, omogoča pa večji tisk (odtis na spodnji rob do višine 16 mm) in ohranja možnost barvne podlage celotnega roba okvirja.

Okvir klik elastik

Elastična različica modela KLIK je izdelana iz izrazito elastične mase in je primerna za uporabo tudi na bolj ukrivljenih površinah, katere pogosto najdemo na novejših avtomobilih. Ob tem ohranja vse priljubljene lastnosti klasiènega modela KLIK z izboljšanim načinom vpetja (zatiča sta le dva, elastični material pa omogoča gladkejše premikanje le-teh). Nova različica okvirja omogoča večji tisk logotipa (odtis na spodnji rob do višine 18 mm), ni pa možen tisk celotnega okvirja.

Okvir krom

Eleganten kromiran okvir registrske tablice, ki vam omogoča enostavno vpenjanje registrske tablice s pomikom tablice od sredine okvirja proti robu ali pa kar iz strani skozi rob okvirja. Zaradi tega je kromiran okvir tablice primeren za mnogokratno uporabo, saj omogoča neomejeno število menjav registrskih tablic, odstranjevanje pa je zelo enostavno.

Okvir motorno kolo

Okvir ima štirizobo vpetje registrske tablice z dvema fiksnima zoboma spodaj in dvema gibljivima zoboma zgoraj. Napis na spodnji rob je možen do višine 11mm, možen pa je tudi odtis celotnega barvnega roba.

Minimalna količina z brezplačnim tiskom je 50 kosov.